Visualization © LAVA
Visualization © LAVA
Visualization © LAVA

Nanxing Offices

 Back to Projects list
Location
Nanxing, China
Year
2012
Stories
5-20 Stories

The exterior of the office building features stone to avoid light pollution. The transition between the building and the urban area was an important element with the facade open to the street, and plants building a beautiful landscape for the city.

Simple with a twist. A mixed use development, with commerce, finance and transportation uses, features two wings that twist and turn with intertwining cascading terraces overlooking a central green courtyard.

Other Projects by LAVA

Future Hotel Showcase - Hotel Room Prototype
Duisburg, Germany
Modernisation of the Berchtesgaden Youth Hostel
Bischofswiesen, Germany
Philips Lighting Headquarters
Eindhoven, Netherlands
Ecokid Kindergarten
Vinh, Vietnam
Bayreuth Youth Hostel
Bayreuth, Germany
German Pavilion Expo 2020
Dubai, United Arab Emirates