Andrew’s House

Crows Nest, Sydney
建築家
carterwilliamson
2011
費用
非公開
階数
非公開

With a growing family on the horizon, our clients embraced the social and sustainable benefits of reworking their small, much-loved existing home to suit their future needs.

With limited outdoor space this renovation needed to fit within the existing envelope, demanding fitness, interrogation and flexibility from the design. We envisaged the 6x4m room as the heart of the home; a flexible space where you could cook and share a meal or sit quietly and read.

The glazed sliding doors pull beyond the building to expand the new room to the extent of the site boundaries, blurring the line between inside and out, whilst a large, timber window nested amongst the library shelves looks onto the bamboo garden, making the most of the generous side setback. The window’s deep reveal functions as a bench seat for the dining table and is the perfect spot to curl up with a book.

The galley kitchen cranks along the opposite wall, its mirrored splashback drawing the bamboo garden inside, and reflecting happy faces gathered around the dinner table.

For our clients, the beauty of this project is that it allows their growing family to call this much-loved semi ‘home’ for many years to come.

関連したプロジェクト

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

carterwilliamson によるその他のプロジェクト

Cowshed House
Glebe
Upside-Down Back-To-Front House
Rozelle
Big Blue
Bondi, Sydney
Camperdown House
Camperdown, Sydney
Brise Soleil
Balmain, Sydney
Urban Oasis
Annandale, Sydney