Platinum Sentral Lot E

Kuala Lumpur, Malaysia
写真 © Cox Architecture
写真 © Cox Architecture
写真 © Cox Architecture
建築家
Cox Architecture
2012
費用
非公開
階数
非公開
Client

MRCB Sentral Properties Sdn, Bhd, a subsidiary of Malaysian Resources Corporation Berhard

Builder
Malaysian Resources Corporation Berhard

Malaysian Consultants
Perunding Alam Bina, Kumpulan Senireka, Meinhardt, Li-Zainal,G-Energy Global, ARH Jurukur Bahan, Pentag

Platinum Sentral is a green oasis of pocket parks, green walls and water features, in an otherwise extremely dense urban precinct dominated by vehicular traffic. The campus of buildings, constrained by an existing concrete deck over KL’s busiest rail lines, weave a landscape of parks activated by food and beverage outlets around a central internal retail atrium. The atrium is entirely naturally ventilated, bringing office workers and public together with a sense of containment and discovery. Platinum Sentral has been awarded The Edge – PAM Green Excellence Award 2012, and was also the first commercial development in Malaysia to be awarded a platinum Singapore Green Mark rating.

関連したプロジェクト

  • WhO Interior Sheet
    WhO
  • Neues Wohnquartier in Mölln
    czerner göttsch architekten
  • Wohnhaus und Scheune
    Walker Architekten
  • Schulhaus Weissenstein
    lightsphere GmbH
  • National Museum of Qatar
    Werner Sobek – Engineering, Design & Nachhaltigkeit

Magazine

Cox Architecture によるその他のプロジェクト

Putrajaya Lot 2C2
Selangor, Malaysia
Queensland Museum Refurbishment
Brisbane
East Hotel
Kingston
Griffith University Campus Heart
Nathan
Katitjin Centre, Australian Institute of Management
Floreat
Flinders Street Revitalisation
Townsville