Putrajaya Lot 2C2

Selangor, Malaysia
写真 © Tricky Click
写真 © Tricky Click
写真 © Tricky Click
建築家
Cox Architecture
2012
費用
非公開
階数
非公開
Client

Putrajaya Holdings Sdn Bhd

Builder
Putra Perdana Construction Sdn Bhd

Consultants
Kemasepakat Sdn Bhd, Meinhardt Façade Technology (S) Pte Ltd, Norman Disney Young Sdn Bhd

One of three buildings in the planned city of Putrajaya, 25 kilometres south of Kuala Lumpur, this office building creates a connection between gardens on one side and waterfront on the other. Its high foyer atrium space enables the transition through a steep change of terrain. An undercroft at the northern end forms a social environment of lifestyle, food and beverage facilities. The architecture has both a stand-alone park identity and a relationship with the others utilising structure and passive energy systems as unifying elements.

関連したプロジェクト

  • WhO Interior Sheet
    WhO
  • Neues Wohnquartier in Mölln
    czerner göttsch architekten
  • Wohnhaus und Scheune
    Walker Architekten
  • Schulhaus Weissenstein
    lightsphere GmbH
  • National Museum of Qatar
    Werner Sobek – Engineering, Design & Nachhaltigkeit

Magazine

Cox Architecture によるその他のプロジェクト

Platinum Sentral Lot E
Kuala Lumpur, Malaysia
Queensland Museum Refurbishment
Brisbane
East Hotel
Kingston
Griffith University Campus Heart
Nathan
Katitjin Centre, Australian Institute of Management
Floreat
Flinders Street Revitalisation
Townsville