Queensland Museum Refurbishment

Brisbane
写真 © Christopher Frederick Jones
写真 © Christopher Frederick Jones
写真 © Christopher Frederick Jones
写真 © Christopher Frederick Jones
建築家
Cox Architecture
2012
費用
非公開
階数
非公開
Client

Queensland Government

Builder
Abigroup Contractors

Consultants
Opus Qantec McWilliam, Norman Disney Youngì €ÝH

On a limited budget, this project’s prosaic aim was to upgrade movement routes and amenities for compliance. However, the opportunity was taken to insert a new materiality that strengthens and enriches the journey without diminishing the existing Robin Gibson architecture. Previously dour spaces, like a tunnel alongside the museum, are now bathed in sunlight. Coupled with a new restaurant and museum shop, the project has resulted in an over 60% increase in visitation this year despite closure for three months of construction.

関連したプロジェクト

  • WhO Interior Sheet
    WhO
  • Neues Wohnquartier in Mölln
    czerner göttsch architekten
  • Wohnhaus und Scheune
    Walker Architekten
  • Schulhaus Weissenstein
    lightsphere GmbH
  • National Museum of Qatar
    Werner Sobek – Engineering, Design & Nachhaltigkeit

Magazine

Cox Architecture によるその他のプロジェクト

Putrajaya Lot 2C2
Selangor, Malaysia
Platinum Sentral Lot E
Kuala Lumpur, Malaysia
East Hotel
Kingston
Griffith University Campus Heart
Nathan
Katitjin Centre, Australian Institute of Management
Floreat
Flinders Street Revitalisation
Townsville