Visualization © LAVA
Visualization © LAVA
Visualization © LAVA

Nanxing Offices

 Terug naar projectenlijst
Locatie
Nanxing, China
Jaar
2012
Verhalen
5-20 Stories

The exterior of the office building features stone to avoid light pollution. The transition between the building and the urban area was an important element with the facade open to the street, and plants building a beautiful landscape for the city.

Simple with a twist. A mixed use development, with commerce, finance and transportation uses, features two wings that twist and turn with intertwining cascading terraces overlooking a central green courtyard.

Andere projecten van LAVA

Future Hotel Showcase - Hotel Room Prototype
Duisburg, Duitsland
Modernisation of the Berchtesgaden Youth Hostel
Bischofswiesen, Duitsland
Philips Lighting Headquarters
Eindhoven, Nederland
Ecokid Kindergarten
Vinh, Vietnam
Bayreuth Youth Hostel
Bayreuth, Duitsland
German Pavilion Expo 2020
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten