K3 House

Vaucluse, Sydney
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Photo © Karl Beath
Arquitectos
Bruce Stafford Architects
Ano
2009
Custo
1M - 100M
Pisos
1-5 Stories

This dramatic renovation centres around a spacious internal courtyard defined by natural rock face and lush vegetation. Large sliding glass doors in the main living area enable a seamless flow between inside and outside.

The living areas also have the added benefit of glazing on the north façade which opens up the house to the view.  

The master suite pavilion, perched on the highest portion of the rock face, has been designed as a sanctuary for the parents, whilst maintaining a bird’s eye view over the living areas.

Projetos relacionados

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Revista

Outros projetos por Bruce Stafford Architects

Tswalu
Kuruman, South Africa
Tsala
Robberg, South Africa
Pamushana
Chiredzi, Zimbabwe
Makanyane
Madikwe, South Africa
Leadwood Lodge
Natal, South Africa
Singita Ebony
Sabi, South Africa