Visualització © LAVA
Visualització © LAVA
Visualització © LAVA

Nanxing Offices

 Torna enrere a la llista de projectes
Localització
Nanxing, China
Any
2012
Pisos
5-20 pisos

The exterior of the office building features stone to avoid light pollution. The transition between the building and the urban area was an important element with the facade open to the street, and plants building a beautiful landscape for the city.

Simple with a twist. A mixed use development, with commerce, finance and transportation uses, features two wings that twist and turn with intertwining cascading terraces overlooking a central green courtyard.

Altres projectes per LAVA

Future Hotel Showcase - Hotel Room Prototype
Duisburg, Germany
Modernisation of the Berchtesgaden Youth Hostel
Bischofswiesen, Germany
Philips Lighting Headquarters
Eindhoven, Netherlands
Ecokid Kindergarten
Vinh, Vietnam
Bayreuth Youth Hostel
Bayreuth, Germany